Roughani villa

Employer: Mr.Roghani
Design Time: 2006
Design Location: Isfahan.Iran
Project Status:Built
Project Area: 85 M2

This project is located in the eye-catching and green space of an orchard. The idea behind the project is to create a simple form influencing the green expanse of the orchard. To achieve the eye-catching opening to a view of the orchard, one has to walk through a narrow passage, a reminder of what used to happen in an Iranian house, i.e. passing through a vestibule and hallway to reach the light in the yard

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Roghani villa
previous arrow
next arrow
Slider