Fotovvat villa

Employer : Mr.Fotovat
Design Time : 2010
Design Location : Isfahan.Iran
Project Status :Designed
Project Area :480 M2

This project is located in the eye-catching and green space of an orchard. The idea behind the project is to create a simple form influencing the green expanse of the orchard .To achieve the eye-catching opening to a view of the orchard, one has to walk through a narrowpassage, a reminder of what used to happen in an Iranian house , i. e . passing through a vestibule and hallway to reach the light in the yard

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Fotovvat villa
previous arrow
next arrow
Slider