Alghadir residential complex

Conductor:Qom Engineering Organization
Time Of Conduct:2014
Place Of Conduct:Qom, Iran
Rank:Appreciation Certificate

Considering the pollution of mega cities such as Qom, we aimed to bring vitality and tranquility to the part of this city by including green spaces in the building.
Also, designing extensive outdoor spaces in the floors and communication sectors has created spaces for the gathering likewise, appropriate communication between inhabitants, which is today less visible in residential buildings.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alghadir residential complex
previous arrow
next arrow
Slider